Ezzel a praktikus vákuumfóliázó géppel egyszerűen megvédheti az élelmiszereket a kiszáradástól és a nedvességvesztéstől, csökkentve ezzel az élelmiszer-romlás esélyét. Az élelmiszer 2-3-szor hosszabb ideig megtartja frissességét.
Ideális pácolt húsok és zöldségek elkészítéséhez. Lehetővé teszi, hogy gyorsan elérje a többórás pácolás csodálatos eredményét. Amikor a levegőt kiszívják a tartályból, a hús vagy más termékek felszívják a tartályban lévő összes fűszert, és ízük még jobbá válik. Lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt több órányi hagyományos pácolás hatását érje el.
Főbb jellemzők:
- Legyen egészségesebb, tartósítsa ételeit vegyszermentesen!
- A vákuumos technológiának köszönhetően az ételeket légmentesen le lehet zárni, tartósságuk megnő, tovább elállnak a hűtőben, vagy a fagyasztóban.
- A lezárt zöldségek nehezebben veszítik el a bennük lévő nedvességet, tovább frissek maradnak.
- A készételek színét, illatát is segít megőrizni a vákuumos tárolás.
- Ráadásul a lezárt tasakokban tartott ételek könnyebben és helytakarékosabban rendszerezhetőek a hűtőszekrényben.
- Az ételek tartósításával nemcsak időt és pénzt spórolhat meg, de az ételpazarlás elkerülése a környezettudatos gondolkodás első lépése!
- Tulajdonságok: 10 db speciális vákuumzacskó a dobozban
- A zacskók tetszőleges méretre alakíthatóak
- Praktikus kiegészítő hűtéshez és fagyasztáshoz is
- Segít frissen tartani az alapanyagokat, készételeket
- Megőrzi a zöldségek, gyümölcsök frissességét, nedvességtartalmát
- Használható egyszerű fóliahegesztőként, és vákuumcsomagolónak is
- Környezettudatos, egészséges gondolkodás
- Maximális szélesség: 270 mm
- Fóliahegesztés szélessége kb. 1.5 mm
- Maximálisan előállítható vákuum: 60kqa
- 90W teljesítmény
Videók a termékről:
https://www.youtube.com/watch?v=FmL3q1JBjnc
https://www.youtube.com/watch?v=v0iQDcA3LzM