Unod már, hogy a húsokat órákig kell a hűtőszekrényben pácolnod? Szeretnél egy gyorsabb megoldást a húsok ízesítéséhez, amellyel a legfinomabb és legszaftosabb eredményt érheted el?
A húslágyító injektort úgy tervezték, hogy másodpercek alatt finomra pácolja a húst. Rozsdamentes acélpengéi átfúrják a hús szerkezetét, így „hőcsatornákat” hoz létre, amely elősegíti a hő egyenletes áramlását, és csökkenti az elkészülési időt.
A fecskendőnek köszönhetően a hús szerkezetébe juttathatjuk a kívánt pácot, mivel a pengék meglazítják a hús rostjait, ezáltal jobban magába szívja a fűszereket és a páclét.
A húslágyító injektor segítségével finomabb, lédúsabb és ízletesebb ételeket készíthetünk, sőt majd a grillezési szezonban is nagy hasznát vesszük!
Főbb jellemzők:
- Húslágyító injektor
- Rozsdamentes acél
- Marináló fecskendő
- Professzionális húspácolás
- Meglazítja a hús rostjait
- Alacsonyabb elkészülési idő
- Ízletesebb ételek
- Mérete: 23 cm
- A fecskendő mérete: 90 ml
- Színe: fekete-fehér